foto: FB Atrijum Apartmani

Regionalni brend „Balcanica Superior“ ovih dana dobio je dva nova sertifikovan partnera. Uslove za pravo korišćenja brenda ispunili su „Atrijum“ apartmani iz Kladova i Pivnica „C’est La Vie“ iz Rajca. Tokom juna njima će biti svečano uručeni sertifikati, tako da sada status sertifikovanog partnera Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“ ima ukupno dvanaest preduzeća.

Javni poziv za preduzeća iz istočne Srbije za dodelu prava za korišćenje Regionalnog brenda je otvoren i sva preduzeća iz istočne Srbije koja su zainteresovana, mogu svoju prijavu podneti na internet stranici Regionalnog brendawww.balcanicasuperior.rs gde se mogu dobiti i  sve neophodne informacije.

Podsećamo, za status sertifikovanog partnera mogu konkurisati pravna i fizička lica registrovana kod Agencije za privredne registre koja se bave pružanjem usluga smeštaja i ugostiteljstva, kao i seoska turistička domaćinstva koja su registrovana i posluju u skladu sa Zakonom o ugostiteljstvu, odnosno proizvođači sa teritorija opština i gradova Zaječar, Sokobanja, Knjaževac, Boljevac, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo.

 DSC8605 (Medium)

foto: pimnicacestlavie.com

Brendiranjem proizvoda i ugostiteljskih usluga diferencira se region istočne Srbije od konkurentskih regija, omogućava se veća vidljivost brendiranih proizvoda i usluga u odnosu na konkurenciju i podiže nivo kvaliteta označenih proizvoda i usluga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here