foto:radiomagnum

Sportsko-humanitarna akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ danas se nastavlja u Zaječaru.

Grad Zaječar i Sportski savez grada na Timoku, u saradnji sa kompanijom „Mozzart“, obradovao je danas mnogobrojne zaječarske košarkaške poklonike.

Naime, na Popovoj plaži u Zaječaru danas je svečano otvoren košarkaški teren koji nosi naziv „Boban Marjanović“.
Otvaranju je prisustvovao i poznati košarkaš i NBA igrač Boban Marjanović, ponikao u boljevačkom Rtnju, kome je pripala čast da teren u Zaječaru ponese njegovo ime.

“Kada čujem ove klince kako izgovaraju moje ime i koji su me sačekali ovde, osecaj je zaista izvanredan. Skloniti decu sa ulice i doći ovde na teren i uživati u sportu, mislim da je to veliko zadovoljstvo. Zahvalan sam svima što su došli i divan je osećaj biti ovde sa svima njima”, poručio je Marjanović.

“Ja potičem nedaleko odavde, tačnije iz Boljevca. Svi smo mi počeli upravo na ovakvim terenima i smatrali smo ih drugom kućom. Meni je drago što sada ta druga kuća nosi moje ime. Počastvovan sam time i voleo bih da bar jedan od prisutnih mališana postane NBA igrač, to će biti veliki uspeh”, dodaje Marjanović.

Vida Savić, menadžer kooperativne komunikacije u kompaniji „Mozzart“ kaže da je ovo 29. teren koji je obnovljen u okviru velike akcije “Sto terena za jednu igru”.

“U cilju promocije sporta i zdravog načina života došli smo na ideju da ovo bude najveća akcija na omasovljenju sporta u Srbiji. Teren će značiti za sve, ne samo za decu, već i za one ljude koji svoje slobodno vreme žele da potroše na terenu, odnosno baveći se sportom”, kaže Savić.

Kompanija „Mozzart“ Bobanu je uručila i zahvalnicu za pomoć i podršku koju je pružio promociji akcije „Sto terena za jednu igru“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here