Povređeni Stefan Popović u bolnici

Radnik  obezbeđenja u ’’ZiJin coper Bor’’, Stefan Popović, pretrpeo je na svom random mestu brutalne batine jer je – pokušao da spreči krađu!

Popović je ugledao grupu muškaraca koji su iz preduzeća koje on čuva pokušali da odnesu ukradeni otpadni metal.

Naredio im je da stanu, da ne kradu imovinu firme, da spuste to što im je u rukama. Međutim, lopovi su ga u  napali, počeli da ga šutiraju, udaraju rukama po telu, pesnicama u glavu…

Kada su nesrećnog čoveka prebili, lopovi su pobegli. Popović je odmah smešten na Odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Boru i nalazi se van životne opasnosti.

Istraga je u toku i za napadačima se traga.

 

 

1 KOMENTAR

  1. Za vreme vladavine čelnika RTB Bor, Spaskovskog, pulen vlasti, moglo je da se krade ono što je on želeo. Za savremenu zaštitu imovine RTB Bor, najpre je uveo inovaciju, ukinuo preduzeće “Zaštita” i doveo svoje obezbeđenje. Pod budnim okom tog obezbeđenja nestalo je zlato, kako kažu izvori, oko pet tona. Sada kada je RTB Bor poklonjen kinezima, oni ne dozvoljavaju krađu (otimanje) njihovih dobara, pa makar iz kuhinje Sose. Zbog toga mnogi će dobiti batine, a da li će Sosa dobiti uhlebljenje u nekoj ustanovi zatvorenog tipa? Ne zna se!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here