Boranin D.A.(33), koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju maloletnu svastiku M.B.(16), imao je nanogicu za vreme dok je u vise navrata ponavljao napastvovanje. D.A. ima veliki policijski dosije teških krađa I razbojništva zbog kojih je u zatvoru proveo ukupno 10 godina. Nošenje nanogice do sada mu je izrečeno četiri puta kao kazna, a nanogicu je imao I kada je obljubio devojčicu, rođenu sestru svoje supruge sa kojom ima četvoro dece.

-Prema dosadašnjim saznanjima, D.A. je prvi put obljubio maloletnu M.B. u svojoj kući u Boru, kada je njegova svastika došla da pričuva decu. Supruga osumnjičenog je pozvala sestru da joj pričuva decu jer ona mora dograda, I devojčica je došla. Čim je ušla, D.A. juje pozvao u drugu sobu – navodi naš sagovornik.

Maloletnica je ispričala policiji da ju je zet silovao uz pretnju da će joj nauditi, a deca su bila u drugoj sobi. To se dogodilo krajem decembra prošle godine, a M.B. je do sada ćutala jer joj je osumnjičeni tvrdio da će je ubiti ako nekom bilo šta kaže.

-Nakon prvog silovanja, devojčica je prestala da ide kod sestre I zeta. Izmišljala je razne razloge. Ipak, morala je još nekoliko puta da ode da roditelji I sestra ne bi ništa posumnjali. Kada bi otišla u njihov dom, a njena sestra izašla zbog opravdanih razloga, zet bi je zgrabio I odvukao u drugu sobu gde ju je silovao. To se ponovilo par puta

Ko zna do kada bi to trajalo da otac maloletnice nije primetio da se njegova ćerka čudno ponaša. Počeo je da je ispituje, čak je bio  grub na rečima, ne bi li saznao istinu zbog čega mu je mlađa ćerka promenila ponašanje. Devojčica je pokleknula I u suzama sve ispričala ocu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here