Borani se čudom čude gde je otišao njihov novac koji se svakodnevno sliva u budžet grada! Ovog puta – na nepostojeću žirafu!

Резултат слика за zoo vrt bor

foto:zamedia

Pre šest godina građen je Zološki vrt u Boru i radnici su imali nalog da izgrade zgradu za žirafu. Sve je urađeno po planu, životinja bi uživala u ambijentu ali – nikada žirafa nije stigla u Bor.

Iako su sve uradili po dogovoru, izvođači radova za ovu izgradnju ove zgrade nisu plaćeni, pa su presavili tabak i podneli tužbu.

Kako je opština Bor osnivač ZOO vrta, sa računa budžeta je skinuto šest miliona dinara, odnosno oko 50.000 evra i radnici su isplaćeni.

Posetioci sada, za te pare, mogu da posmatraju samo praznu zgradu i zamišljaju neku lepu žirafu.

IZVORtkmagazin
PODELI

1 KOMENTAR

  1. Dom za žirafu u borskom zoo vrtu je izgrađen, ali ne i useljen, kažu žirafa nije stigla, a njeni troškovi iznose 50.000 evra. O čemu se rad tu? Naime, Sosi mnogo se svideo taj dom, i u poverenju, zadržao ga za sebe. Nešto tako je uradio i sa Staračkim domom, ne da zeleno svetlo da ga otvore, jer nameračio se da bude prvi njegov stanar. Kako stvari stoje, dok Sosa bude spreman da se useli, odnosno još nije dokrajčio RTB Bor po svom planu i programu, dom će propasti. Racionalizacija dobrog racionalizatora. Blagodareći Sosi borska deca kad ga vide zablagodare mu se, jer se sete kako izgleda majmun.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here