foto:fira.rs

Nakon teksta POČELO DA RADI PUTNIČKO PRISTANIŠTE – GRANIČNI PRELAZ “KLADOVO”, koji je objavljen juče na portalu tkmagazin, stigao je demant u reči i slici.

Pogledajte, pa procenite sami:

Ajde što pet godine nisu u stanju da otvore pristanište u Kladovu, sada još i lažu da je od 1.jula u radu!?Iz dana u dan predsednik opštine Kladovo radisav čučulanović i njegov nesposobni zamenik dragan novaković dokazuju da za Kladovo nisu uradili ama baš ništa, da ništa neće ni uraditi a i ako nešto urade pre toga će nas to koštati pare i pare!!!Koliko nas zadnjih pet godina košta ovo gvožđe i bare koje oni zovu pristanište!? BRDO PARA JE STUCANO I NIŠTA!Projekat "VIZITORSKI CENTAR" u starom gradu je stopiran zbog svih onih "SUMNJIVIH" radnji o kojima sam izveštavao!? BRDO PARA JE I TAMO STUCANO I NIŠTA!Pa oni bre jednu fontanu popravljaju četri meseca i opet ne radi! Znate li koliko je para STUCANO I NIŠTA!? BRDO!RUPE NA ULICAMA I DALJE ZJANE, DŽABA SAM CVEĆE SADIO…MOST KOD MILUTINOVCA!? NIŠTA!PUT ZA NEGOTIN, KAO DA JE NEKO BOMBE BACAO! OBEĆANA REKONSTRUKCIJA! I NIŠTA!?U OBDANIŠTA NEMA MESTA ZA SVE KLINCE! I OPET NIŠTA!NI JEDNO RADNO MESTO NISU OBEZBEDILI U PRIVREDI, I OPET NIŠTA!?SAD UMESTO DA BEŽE IZ OPŠTINE, ONI ZA NEMAČKU U PROVOD!? I OPET NIŠTA!BRAĆO I SESTRE, MI SMO OPLJAČKANI!BRAĆO I SESTRE, NE MISLIM DA SMO MI KLADOVČANI GLUPI…BRAĆO I SESTRE, DOKLE BRE DA NAS PLJAČKAJU I SMEJU NAM SE U LICE NAJGORI MEĐU NAMA!? DOKLE!?USKORO ĆE BITI VELIKI NARODNI ZBOR PRED ZGRADOM OPŠTINE PA VI AKO VAM JE DOBRO, NEMOJTE DOĆI…DOLE ČUČULANOVIĆ!DOLE NOVAKOVIĆ!ŽIVELO KLADOVO!ŽIVELA SRBIJA!

Geplaatst door Saša Petrović op Dinsdag 10 juli 2018

2 KOMENTARA

  1. Čije vi postove objavljujete? Taj čovek koji se odaziva na ,,kinez“ je najobičnija protuva koja nije uspela ni kafanu koju mu je otac uspešno vodio da sačuva…To što on i njegov pajtos ili mentor koji drži nekakav biznis u Kladovu ,,rade“ je za ozbiljno ispitivanje. Ne razumem da neko ko pokušava da postane ozbijan web portal prenosi nešto što jedna takva protuva objavljuje….

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here