foto: FB JP Jedinstvo Kladovo

Adrijana Joković, Menadžer za odnose sa javnošću JP „Jedinstvo“ Kladovo, poslala je putem mejla pisani demant svoje firme koji prenosimo u celosti:

“Dana 11.09.2019. godine, objavili ste vest pod naslovom „RADNIK VODOVODA STRADAO U CRPNOJ STANICI“, u okviru koje ste naveli da se naš radnik ugušio u crpnoj stanici te da se drugom radniku bore za život.

Obzirom da je istraga u toku te da vam ne možemo po zakonu izneti detalje o tragičnoj smrti našeg radnika, iste ćete dobiti po okončanju istražnog postupka koji je u toku ukoliko iste budete tražili.

U istoj vesti ste takođe izneli neistinu da je Kladovo danima bez vode, na osnovu neproverene informacije koju ste preuzeli od jednog nesavesnog građanina Kladova i time uznemirili javnost a našem preduzeću naneli štetu.

Molimo vas da ubuduće ne objavljujete neproverene informacije koje se tiču funkcionisanja i problema u radu Javnog preduzeća „Jedinstvo“ Kladovo već da sačekate zvanične informacije koje ćete blagovremeno dobiti od naše PR službe po upućenom zahtevu. U suprotnom bićemo prinuđeni da zbog urušavanja ugleda našeg preduzeća i radnika protiv vas podnesemo odgovarajuće prijave nadležnim organima“ – piše u demantu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here