Protiv devojke iz Bora A. Š. (27) u toku su nekoliko postupaka u Osnovnom tužilaštvu jer se sumnjiči za više teških krađa koje su, u najmanju ruku, neobične!

Ona je najaktivnija bila kada su se davale penzije, a žrtve su joj bili uglavnom penzioneri koji su dolazili iz okolinih sela da podignu sledovanje u Boru.

-A.Š. je imala razrađen metod. Ošacovala bi žrtvu, i čim bi on podigao penziju ona bi mu prilazila i nudila isključivo oralni seks. Stari ljudi su pristajali, naročito što je A.Š. imala „žvaku“, mlada je i govorila im je da će  „uživati kao nikad“ – kaže nam izvor blizak istrazi.

Kada bi žrtva pristala, devojka bi ga odvodila u park, nedaleko od OŠ „Vuk Karadžić“. Penzioneru bi svukla pantalone do članka kao i donji veš, klekla ispred njega i počela da ga oralno zadovoljava.

-Čim bi žrtva pala u zanos, A.Š. je drugom rukom lagano iz njegovih pantalona izvadila novčanik i počela da beži. Dok bi penzioner navukao pantalone, ona bi već odmakla i nije imalo šanse da je neko stigne – kažu nadležni.

Prilikom dolaska žrtva u stanicu policije, neki od njih su imali okrvavljenu glavu, prelom nosa, poderotine…

– Povrede su zadobijali jer bi, ne podigavši pantalone i donji veš, potrčali i pali na zemlju, često na grane, kamen… – kaže naš sagovornik.

IZVORalo.rs
PODELI

1 KOMENTAR

  1. Boranka D. Ž. penzionere na dan primanja penzija, je u lepom šumarku, oralno zadovoljavala, a pri tome im otimala penziju i bežala. Onako razgaćeni penzioneri nisu mogli da je stignu i tako odnosila novac. Oni su dobrovoljno pristajali da zadovolje sebe, a ne da izgube novca. Za razliku od ove devojke, ΛV bez pristanka i bez ikakvog zadovoljstva penzionera im otima penziju već tri godine, radi svoje zadovoljenje svojih suludih zahteva. Ipak, lepo je kad čovek ostari. Onda može da priča šta hoće, svi mu odbijaju na starost, a ne na glupost!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here