foto:insajder

Direktor knjaževačke Elektrodistribucije Predrag Stojanović biće sutra smenjen zbog neprikladne objave na Fejsbuku, rekao je za Insajder direktor EPS-a Milorad Grčić.

Evo šta je Stojanović objavio na svom profilu:

 

Stojanović je na svom Fejsbuk profilu okačio neprikladnu fotografiju muškarca i žene uz komentar: „Raspisan konkurs u Elektrodistribuciji Knjaževac za hitan prijem koleginica za rad na visini“.

Zbog neprimerene fotografije i teksta koji je išao uz nju, oštro je reagovala Ženska odbornička mreža iz Knjaževca.

„U svojim objavama direktor Stojanović otvoreno vređa sve žene, navodeći „uslove za zapošljavanje“ u ovoj firmi, uz krajnje ponižavajuću fotografiju. Ženska odbornička mreža zahteva hitnu i odgovarajuću reakciju nadležnih u ovom preduzeću, kao i javno izvinjenje pomenutog direktora“, navedeno je u saopštenju.

Stojanović je nakon toga uputio javno izvinjenje u kome je naveo da je u pitanju šala namenjena samo njegovim prijateljima na Fejsbuku.

„Spornu sliku mi je prosledio jedan od mojih elektromontera za vreme trajanja pretpraznične zabave u hotelu Timok i bila je namenjena mojim prijateljima elektromonterima, a da je nisu svi protumačili kao seksističku, dokaz je to što je sliku lajkovalo i nekoliko koleginica i prijateljica“ , pokušao je da objasni  Stojanović. Uz to je dodao da  „svako normalan zna da u elektrodistribucijama nema žena elektromontera što je dovoljan dokaz da su sporna slika i „oglas“ šala. Bilo kako bilo, još jednom se javno izvinjavam svima onima koji nisu razumeli šalu“.

1 KOMENTAR

  1. ISTO (NE)DELO, DVA ARŠINA

    Direktor EDB Knjaževac, zbog seksističke objave je smenjen sa te funkcije. Pre neko vreme i Bratislav Gašić, tadašnji ministar odbrane, po vokaciji keramičar, takođe je smenjen zbog njegove ljubavi kada vidi novinarke koje kleče. Da se po ovom pitanju koriste dva aršina pokazuje slučaj napada na otmenu damu u Boru od strane Blagoja Spaskovskog pogrdnim i pretećim rečima. Ovom ΛV poltronu i klimoglavcu ne fali ni seda dlaka sa glave, a ΛV se toj napadnutoj dami izvinio u svoje ime za nedelo svoga ljubimca, uništitelja RTB Bor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here