foto:radiomagnum

U galeriji – legatu „Miluna Mitrovića“ u Sokobanji juče su, u okviru akcije „Biramo najbolje“ koju sprovodi Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, dodeljena priznanja najboljima za mesec avgust.

Priznanja su dodeljena najuspešnijima koji su svojim radom i angažovanjem dali poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje.

Svake godine, po propozicijama akcije, počev od maja meseca pa do oktobra, biraju se „Najbolji“ u sedam kategorija na mesečnom nivou, a nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najbolji“ na godišnjem novu. Po završetku akcije, Organizacija za turizam i kulturu za najbolje, odnosno za prvonagrađene, organizuje studijsko turističko putovanje.

Za avgust mesec dodeljena su priznanja u kategorijama najbolji stanodavac, najbolja turistička agencija, najlepše dvorište, najbolji restoran ili kafana, najbolji gost, najbolji turistički ili ugostiteljski radnik, udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma.

U kategoriji najbolji stanodavac Organizacija za turizam i kulturu priznanje je uručila Slavici Karančić, za najbolju turističku agenciju proglašena je Turistička agencija „Palma“, dok je u kategoriji najlepše dvorište priznanje uručeno Veri Milovanović.

Priznanje za najbolji restoran ili kafanu pripalo je restoranu „Stanković“, za najboljeg gosta proglašena je Milorad Perunović, a najbolji turistički ili ugostiteljski radnik je konobar u kafani Sokače, Ognjen Milošević.

U kategoriji udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, Organizacija za turizam i kulturu priznanje je dodelila amaterskom „SB“ pozorištu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here