DS tuži svog odbornika zbog trgovine uticajem

0
foto: arhiva

Predsednik Opštinskog odbora demokrata u Sokobanji, Dejan Nikolić, najavio je krivičnu prijavu protiv Bojana Milisavljevića i njegovo izbacivanje iz stranke na prvoj sledećoj sednici.

Pred svima nama Milisavljević je rekao da će kao samostalni odbornik podržati vlast nove većine, da bi njegovoj supruzi, inače medicinskoj sestri, u Specijalnoj bolnici Ozren bio produžen ugovor na još jednu godinu. Pre četiri dana to se i dogodilo. Mi ćemo ga tužiti za trgovinu uticajem, a svi oni koji su bili prisutni kada je Milisavljević to najavio biće svedoci na suđenju„, navodi Nikolić za „Blic“.

Bojan Milisavljević još nije imao priliku da podrži vlast naprednjaka jer konstitutivna sednica u Sokobanji do danas nije održana. Zbog procesa pred Upravnim sudom i žalbe Ruske stranke na rezultate izbora, odložena je za 24. jun.

Milisavljević, s druge strane, za „Blic“ najavljuje tužbu protiv demokrata, koji su na Tviteru objavljivali njegove slike sa izbornih plakata i nazivali ga preletačem.

To je sve pred istražnim organima. Svašta su objavljivali na društvenim mrežama. Uznemirili su moju porodicu, decu, prijatelje, rođake…„, kaže Milisavljević. On, međutim, nije želeo da otkrije da li će podržati novu vlast u Sokobanji, niti je želeo da komentariše navode o zaposlenju supruge.

Na lokalnim izborima u Sokobanji, SNS je dobio 15 odborničkih mesta, a demokrate devet. Po tri mandata osvojile su liste oko SPS i Ujedinjene seljačke stranke – Goran Dudić.

IZVORBlic
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here