Ilustracija, foto:net.hr

Dara T. (66), iz negotinskog sela Urovica, na čijem je imanju, nakon požara koji je izbio, pronađena najsavremenija laboratorija za proizvodnju marihuane, negirala je da ima veze sa tim delom, saznaje „Blic“.

Spaljena laboratorija na imanju Dare T. u selu Urovica

Foto: RAS Srbija, Spaljena laboratorija na imanju Dare T. u selu Urovica

– Dara T. je kazala da sumnja da je laboratoriju u pomoćnoj zgradi, na njenom imanju u Urovici, sagradio momak koga je ona unajmila da joj čuva kuću – kaže za ’’Blic’’ izvor iz istrage.

 – Ona se brani da je, radeći u Švajcarskoj, stekla penziju od 1.400 evra mesečno, te da ima kafanu u Urovici i brojne nekretnine, tako da joj novac nije bio potreban, a da sa drogom nikada nije imala kontakt.

Ona je istražnim organima kazala da sumnja da je momak, koga ona zna kao Luku, koga je unajmila da joj čuva imanje, iskoristio to što ona u toku godine provede najviše dva meseca u Urovici i u njenom domaćinstvu sagradio laboratoriju za uzgoj marihuane.

– Naknadnim proverama, ustanovljeno je da je Luka, zapravo A. R. za kojim se intenzivno traga. Međutim, to Daru T. još uvek ne oslobađa sumnje da je na svom imanju uzgajala marihuanu – dodaje naš sagovornik.

On kaže da je Dara T. ponudila mito vatrogascima, koji su, kada su ugasili požar, otkrili laboratoriju u pomoćnoj zgradi na njenom imanju.

– Baba se, međutim, branila da se uplašila kada su joj vatrogasci kazali šta su pronašli, pa im je, iz straha, ponudila novac – dodaje naš sagovornik.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here