Kada je vatrogascima iz Negotina javljeno da je izbio požar u pomoćnoj kući jednog domaćinstva u obližnjem selu Urovica, nisu ni slutili da će požar gasiti u laboratoriji marihuane!

Na zgarištu laboratorije otkriveno je 200 saksija “trave” i zaplenjeno više od tri kilograma marihuane, a vlasnica imanja Dara T. (66) je, uz prijavu zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, zaradila i prijavu zbog nuđenja mita, jer je pokušala da podmiti vatrogasce da je ne odaju.

– Čim su vatrogasci ugasili požar, zaprepastili su se prizorom! Zatekli su 200 saksija sa marihuanom, sistem za ventilaciju, lampe, klima-uređaje, kalorifere… Zbog požara je sasvim slučajno otkrivena kompletna laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima – saznajemo od nadležnih.

Osumnjičena žena, videvši šta ju je snašlo, dosetila se kako da se izvuče i ponudila novac vatrogascima da je ne prijave!

Naravno, vatrogasci su odmah pozvali policiju. Jedan od vatrogasaca je u čudu kazao: “Aman, ugasismo požar u pravoj laboratoriji marihuane, kao na filmu”.

Protiv Dare T. su podnete prijave zbog stavljanja u promet opojnih droga i nuđenja mita, nakon čega joj je određeno zadržavanje do 48 sati.

IZVORtkmagazin
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here