GRADONAČELNIK PRETI DA ĆE MI ODUZETI DETE

0

Nakon sukoba i pokušaja fizičkog obračuna između gradonačelnika Velimira Ognjenovića i Saše Mirkovića, predsednika odborničke grupe ‘’Svi za Zaječar’’, grad tresu nove afere.

Vesna Mitrović
Vesna Mitrović

Odbornica SNS-a Vesna Mitrović prešla je u redove odborničke grupe ‘’Svi za Zaječar’’. Kako kaže, taj politički i ljudski potez doveo je do toga da danonoćno strahuje da joj ne oduzmu dete, ali i da ne ostane bez posla.

– Gradonačelnik Ognjenović mi je doslovce rekao :’’ Imam naredbu sa vrha! Ako me ne slušaš namestićemo da ti sud oduzme dete i odmah ćeš ostati bez posla!’’ Moje dete ima osam godina, a znam da moćnici mogu starateljstvo da predaju ocu, imaju oni za to svojih načina. Ja radim u Gamzigradskoj banji kao tarapeut i to mi je jedini izvor prihoda. Samohrana sam majka i naravno da se plašim. U šoku sam, ali znam da ću se boriti svim pravnim sredstvima protiv progona – kazala nam je Mitrovićka.
Gradonačelnik Ognjenović demantuje svaku reč Vesne Mitrović.
– Niti sam joj pretio, niti spominjao dete i posao! Sve su to neistine proizašle iz onog što sam svojim ušima čuo!!! Ona je predamnom i pred još dvojicom svedoka kazala da joj je Mirković za prelazak u njegovu odborničku grupu dalo 15.000 evra – tvrdi gradonačelnik Ognjenović.
– Ma kakve pare!?! Veću glupost nije mogao da kaže! Ali, neka izmišlja, samo da mi ne dira dete! – ogorčena je Mitrovićka.
Saša Mirković nam je kazao da on ne kupuje i prodaje svoje prijatelje kao što to čini Ognjenović, ali naglašava da želi da ga smeni.
-Dok sam bio predsednik SG Zaječara, lično sam predložio da Ognjenović bude gradonačelnik On je izneverio moje poverenje, tako da smatram da imam najviše prava da iniciram njegovu smenu. Gradonačelnik Ognjenović je poznat po nadimku ‘’Velja 10 odsto’’ jer su uvek toliko ‘’ugrađivao’’. Sada je napredovao i postao ‘’Velja 100 posto’’ . Pozivam ga da se nas dvojica, pred očima javnosti, istovremeno podvrgnemo poligrafskom ispitivanju, na kome bih dokazao da je gradonačelnik Zaječara patološki lažov – izjavio je Saša Mirković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here