Knjaževčani nisu imali doček na Gradskom trgu, ali su zato dobili dva terenska vozila za Zdravstveni centar koja su bila neophodna za lečenje meštana ove opštine.

-Do sada nismo imali ni jedno terensko vozilo, osim jedne Lade koja je stara i koju koristimo za prevoz eventualno povređenih sa Stare planine. Od ovih vozla, jedno ide Domu zdravlja, drugo Opštoj bolnici – kazao je Ivica Rakić, direktor Zdravstvenog centra u ovom gradu.

Knjaževačka opština je oba vozila platila oko 2,5 miliona dinara.

-Odlučili da umesto skupih novogodišnjih koncerata, kupimo dve Lade Nive i uručimo ih Zdravstvenom centru. Mi imamo zadatak da našim građanima pružimo uslove za bolji život, a  zdravlje je, naravno, na prvom mestu. Knjaževačka opština je razuđena, mnogo naših žitelja živi u udaljenim selima, a radi se, uglavnom o starim ljudima. Naš Zdravstveni centar ne raspolaže adekvatnim vozilima i najmanje što smo mogli da uradimo je da kupimo dve Lade Nive i siguran sam da će, uz pomoć ovih vozila, zdravstvena zaštita najudaljenijih stanovnika biti daleko bolja – kazao je Milan Đokić, predsednik knjaževačke opštine.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here