foto:istocnevesti.com

U nedelju, 2. juna 2019. godine, sa početkom u 17 časova, u hramu rukometa, sportskoj hali “Jezero” u Kladovu, ekipa novog šampiona ŽRK “Đerdap” igra utakmicu poslednjeg kola sa ekipom “Jagodina 2”.

To je prilika da se verna kladovska publika nagradi još jednom dobrom partijom njihovih miljenica, a poslednji sudijski zvižduk označiće veliko slavlje, jer će tada predsednik Takmičarske komisije Rukometnog saveza Centralne Srbije Ivana Jovanović podeliti medalje novim prvacima.

Ujedno će i kapiten ekipe sa Dunava Marija Perović podići pehar pobednika ovog takmičenja. Ovo je najveći uspeh u istoriji kladovskog rukometa.

Rukometašice Đerdapa će od jeseni igrati u višem rangu, Super B ligi Srbije, a to je ogromno priznanje za sve što je urađeno svih proteklih godina. Kladovo je ponosno na svoje rukometašice, jer treba podsetiti da se do ovog istorijskog uspeha došlo uz pomoć igračica samo iz Kladova, bez ijedne devojke sa strane, što je još jedan primer odličnog rada sa mlađim selekcijama u ovom klubu.

1 KOMENTAR

  1. Čestitke za osvojeno prvo mesto, a da li će igrati B Super ligu nije sigurno jer su im finansija „otanjile“, a i nemaju podršku za viši rang, nažalost…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here