Druženje u Vili Katarini

Danonoćna sobna usluga, bazen, mini teretana, terasa sa pogledom na zelenilo, izleti do obližnjih znamenitosti, sobe sa internetom, televizorom, telefonom, organizovane proslave i druženja po želji, ukusni domaća kuhinja… Ovo nije reklama za hotel sa pet zvezdica. To sve nudi “Vila Katarina“ u kojoj je zlatno doba zaista – zlatno.

…Kada je Kliment Ćurkovski, koga mnogi Zaječarci znaju obzirom da bio direktor maloprodaje industrije mesa “Timok“, krenuo put Knjaževca sa svojim sinom u Dom za smeštaj starih lica, znao je da će biti zadovoljan jer se ranije informisao o smeštaju. Nije ni slutio da će mu se penzionerski život promeniti iz korena. Ovo je njegova priča:

-Stigao sam sa sinom, a na kapiji nas je dočekao vlasnik Milovan Đurić. Upoznamo se, ja mu persiram, a on me prekinu rečima “Klimente, nema ovde persiranja. Ovde smo svi na “ti“. Mi smo jedna porodica“, – kaže nam Kliment i dodaje da ovakav odnos ni u snu ne bi očekivao.

Želeći da dočara atmosveru u “Vili Katarini“, on nastavlja:

-Ovo nije Dom, ovo je vila za uživanje. Ovde svako svakom pomaže, korisnici imaju inicijativu koja se ispoštuje, humanost je na prvom mestu, zaposleni nisu radnici već naši prijatelji, i zaista, bez ikakvog preterivanja, mi smo jedna velika porodica.

Sadašnji broj TK MAGAZINA na vašim kioscima
Sadašnji broj TK MAGAZINA na vašim kioscima

*Kako izgleda živeti u velikoj porodici Vili Katarini, kakvo je druženje, čime se sve bave, kako se zabavljaju, kako proslavljaju i kako se druže stanovnici ovog  knjaževačkog Doma, čitajte u sadašnjem broju TK MAGAZINA ( na kioscima širom Timočke krajine)* 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here