foto:vidovdan.org

Premijerka Ana Brnabić je u Londonu izjavila da je Srbija nudila i da nudi državljanstvo migrantima iz Azije i Afrike, iako to ne rade ni najrazvijenije zemlje EU, dok ih države poput Mađarske, Hrvatske ili Slovenije drže isključivo u statusu izbeglica i nastoje da ih vrate u zemlju porekla.

– Veoma smo ponosni kako smo se postavili u migrantskoj krizi. Za razliku od drugih, mi nismo dizali ograde sa bodljikavom žicom, nismo imali policijsku torturu, otvorili smo škole koje i danas pohađaju mnogi migranti. Takođe, ponudili smo im i državljanstvo Srbije, ali većina njih ne želi da živi u Srbiji već u bogatim državama Evopske unije – rekla je Ana Brnabić.

7 KOMENTARA

  1. Tako je i Broz naseljavao Albance na Kosovu, pa ode Kosovo, ovi će se raširiti po celoj Srbiji, počnite da mislite gde ćemo mi kad se mudže rašire

  2. Migranti nisu opasnost za Srbiju jer je sigurno da se neće naseliti u Srbiji!!!Druga je stvar sto ima prostora da se napuštena sela nasele Srbima i to tako da se selektivno stimulira isključivo život u napuštenim selima,putem stimulansa nataliteta u selima,obezbjefjivanja besplatnog penzionirani osiguranja,poklanjanje stočarskih stada uz uslov da uz jake garancije vlasnik ne može smanjiti broj grla…
    Bez jake poljoprivrede nema jake Srbije a bez jake Srbije urusice se pravoslavlje na Balkanu!!!

  3. pa kad svi srbi odoše preko granice!!!pa kako će gospoda da vladaju kad nemaju nad kime??odakle globe i porezi da zapuše debele guze?!?!lepo se seti stoka repata,bitno da su podanici,sad kakvi,nije bitno..

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here