JUČERAŠNJI IZBORI U KLADOVU: PRETNJE, HAPŠENJA, DŽIPOVI…POBEDIO SNS

5
foto:opusteno.rs

Sinoć oko 22 časa, nakon raznih skandala koji su obeležila jučerašnji dan, prebrojani su glasovi za budućeg predsednika opštine Kladovo.Prema preliminarnim rezultatina,  u Kladovu je SNS osvojila 59 odsto, dok su cenzus prešle SPS i PUPS, tako da je vodeći sa SNS liste, Saša Nikolić, novi predsetnik opštine.

Sudeći po objavama na  društvenim mrežama, Kladovo je juče bilo pod “opsadom“: crni džipovi, automobili bez tablica, pretnje, čak i hapšenje…

Mediji su objavili

*Potpredsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Kladovu Perica Panković priveden je danas na informativni razgovor u policiju jer je, po navodima socijalista, ukazao na prisustvo osoba iz Beograda u blizini biračkih mesta.

Kako je novinarima rekao predsednik socijalista u Kladovu Radovan Arežina, Panković je priveden pošto je u blizini jednog biračkog mesta upitao izvesnu osobu iz Beograda: Šta tu tražiš?

– Socijalistima se ne dozvoljava da aktivno učestvuju u izborima – rekao je Arežina navodeći da je u Kladovu tokom prethodne dve nedelje primećen veliki broj džipova beogradskih registracija.

Predsednik Opštinskog odbora SPS je dodao da je Panković pušten pošto je dao iskaz.*

Ali, mediji su objavili i ovo: Novoizabrani predsednik opštine Kladovo dao je izjavu, a koliko je tačna znaju Kladovljani!

***Prvi na listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Kladovo“ i kandidat za predsednika te opštine Saša Nikolić izjavio je da kandidat SPS za predsednika opštine Radovan Arežina na „najbrutalniji način vređa, presreće i fizički nasrće na aktiviste SNS“.

 Zgrožen sam nasilnim metodama i lažima kojima funkcioneri SPS, poput Arežine, pokušavaju da na izborni dan prekroje volju građana Kladova – naveo je Nikolić u pisanoj izjavi.

On tvrdi da je Arežina aktivistima SNS rekao „robijao sam, nije mi problem da robijam opet“ i da je posle toga, kako kaže, jasno da „osim terora i nasilja“ SPS nema šta da ponudi građanima Kladova.

– Najoštrije osuđujem silu i strah koji šire funkcioneri SPS u Kladovu, i pozivam nadležne državne organe da sankcionišu ovakvo ponašanje, kako bi se obezbedili demokratski i fer izbori, a građanima pružila mogućnost da se slobodnom voljom izjasne i da glasaju za koga oni žele – naveo je Nikolić.***

Nakon ove izjave novog čellnika Kladova, a uzimajući u obzir da je Kladovo malo mesto u kome se svi znaju, redakcija TKMAGAZINA moli sve meštane da nam se jave i kažu da li su ikada videli Radovana Arežinu da na“najbrutalniji način vređa, presreće i fizički nasrće na aktiviste SNS“. Unapred hvala.

 

 

 

 

IZVORtkmagazin
PODELI

5 KOMENTARA

  1. Predsednika opštine Kladovo ne bira TK Magazin već odbornici na konstitutivnoj sednici Skupštine, nakon što polože zakletvu. Što se ne zapitate da je novi saziv SO Kladovo bez opozicije, ne donosite odluke unapred jer ukoliko mislite da ste „ozbiljan“ medij to bi morali znati. Opaska je dobronamerna…

  2. Radovan Arezina je 90-ih svercovao robu na buvljaku pa se osilio i krenuo sa svercom belog roblja (Rumunke na Kosovu)… iz zatvora ga izvukla tadasnja funkcionerka SPS-a Arezina i kada je video mogucnosti politike i sam krenuo u politicke vode… dok je bio predsednik opstine zaposlio zenu pa zatim sebe na HE Djerdap gde su plate kao na zapadu… na ovim izborima snimio nekoliko klipova a nekoliko iscenirao iz druge ruke…

  3. Ali, mediji su objavili i ovo: Novoizabrani predsednik opštine Kladovo dao je izjavu, a koliko je tačna znaju Kladovljani!

    Izjavu nije dao novoizabrani predsednik vec poverenik Sns-a iz Kladova. Izjava se moze procitati na zvanicnoj FB stranici Sns-a Kladovo i lako se proveri sadrzaj izjave.

  4. Iako je Perica Panković arogantna imaginarna i ličnost u Kladovu tako teško je poverovati da je pozivan u Policijsku stanicu na info-razgovor. Vest koju su prenele Večernje novosti u medjuvremenu je skinuta sa sajta tog lista što potvrđuje koliko je bila verodostojna. SPS je osvojio 9 mandata dva više nego 2016. godine, ali za to nisu zaslužni iskompleksirani Panković i kleptoman Neša najlon

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here