foto: FB Sunčana Plaža Kladovo

Kladovljani će u petak i subotu, 5. i 6. jula, organizovati kampanju #Kladovo je tamo gde je Dunav najlepši# i to u cilju promocije svog prelepog mesta i još lepše dunavske plaže.

Međutim, meštanin Saša Korbovljanović, koga mnogi meštani znaju kao Korbu, pre par dana izgubio je život udavivši se u Dunavu. To je potreslo Kladovljane, i žele da mu, bar na neki način, odaju poštovanje.

-Najpre smo mislili da odložimo kampanju. Međutim, dogovorili smo se da sve ide svojim tokom. Ove godine kampanju #Kladovo je tamo gde je Dunav najlepši# ćemo posvetiti našem Korbi koji nas je prerano napustio. Bakljada će početi minutom ćutanja, a na plaži će stajati veliko belo platno sa likom Saše Korbovljanovića – kaže Saša Petrović, jedan od inicijatora i organizatora ove kampanje.

U petak, 5.jula, u 18 sati počeće ova jedinstvena kampanja. Najmlađi, deca do 10 godina, takmičiće se na drugom nezvaničnom Svetskom prvenstvu u brzom jedelju sladoleda.

U subotu će se na kladovskoj plaži održati najavljeni spktakl, biće tu igre bez granica, trambolina, besplatni sladoled u neograničenim količinama, žurka, baklje, izbor za mis, plovila…

Sve će se snimati i uobličiti u jedan promotivni spot koji će u pravom svetlu prikazati sve lepote kladovske plaže.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here