foto:zamedia

Zaposleni u generalnoj direkciji kompanije Ziđin Bor Copper, uskoro bi trebalo da dobiju identične uniforme koje će biti u obavezi da nose na radnom mestu, a novi stajling važiće, navodno, za sve zaposlene.

Kako je Beta dobila informacije u toj kompaniji, već je započela proba novih uniformi kako bi se ženama i muškarcima odabrali adekvatni brojevi, a ta HTZ oprema biće, prema saznanjima, šivena u firmi Albo koja se bavi proizvodnjom zaštitne opreme.

Za sada se još uvek nagađa da li će zaposleni biti u obavezi da do posla dolaze „uniformisani“ ili će se presvlačiti na radnom mestu.

Nepoznanica je, takođe, i da li će imati obavezu da na radnom mestu nose cokule, kao što to rade brojni Kinezi u Direkciji.

IZVORdanas
PODELI

2 KOMENTARA

  1. Власник некадашњег гиганта бакра РТБ Бор Serbia Zijin Bor Copper из Бора набавља опрему за проширење и обнову рудника и металургије, којих је задњи челник (гробар) РТБ Бор Благоје Спасковски уништио и злоупотребио ради своје и својих ментора богаћења и прања прљавог новца. Толико хваљена иновација у новој топионици, како се хвалио Соса, сада морају кинези да спашавају шта се може спасити. Нова топионица није изграђена већ флеш пећи и постројење за производњу сумпорне киселине што вероватно кошта као да је изграђена нова топионица бакра. Нису доказане гаранцијске обавезе, већ на слепо је потписана примопредаја, а сада нити су постигнуте технолошка (98%) и енергетска уговорена искоришћења према светски достигнутим нормама. Пробијени рокови градње, квалитет опреме и оптимално одвијање технолошког процеса су далеко од уговорених и остварених светском праксом. О досашњим лоповлуком од стране челника РТБ Бор и његових ментора не помиње се ни реч, а треба и те како да неко одмори у установи затвореног типа и у униформи затвореника.

  2. Власник некадашњег гиганта бакра РТБ Бор Serbia Zijin Bor Copper из Бора набавља опрему за проширење и обнову рудника и металургије, којих је задњи челник (гробар) РТБ Бор Благоје Спасковски уништио и злоупотребио ради своје и својих ментора богаћења и прања прљавог новца. Толико хваљена иновација у новој топионици, како се хвалио Соса, сада морају кинези да спашавају шта се може спасити. Нова топионица није изграђена већ флеш пећи и постројење за производњу сумпорне киселине што вероватно кошта као да је изграђена нова топионица бакра. Нису доказане гаранцијске обавезе, већ на слепо је потписана примопредаја, а сада нити су постигнуте технолошка (98%) и енергетска уговорена искоришћења према светски достигнутим нормама. Пробијени рокови градње, квалитет опреме и оптимално одвијање технолошког процеса су далеко од уговорених и остварених светском праксом. О досашњим лоповлуком од стране челника РТБ Бор и његових ментора не помиње се ни реч, а треба и те како да неко одмори у установи затвореног типа и у униформи затвореника.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here