Borska policija uhapsila je M.S.(21) I D.S.(19), rođenu braću, zbog sumnje da su obili borsku kladionicu ’’Milenijum’’, odakle su ukrali 674.000 dinara, od kojih su najveći deo potrošili na lukuziranje i kupovinu automobila ’’alfa romeo’’.

– Istragom smo utvrdili da je stariji brat S.M. pejserom razvalio zadnja vrata kladionice, pa su se zajedmo ušunjali unutra. Pronašli su novac u fioci, a računare su ukrali iako to nisu planirali. Mislili su da kladionica ima nadzorne kamere, a da se snimci nalaze u tim računarima. Inače, kladionica uopte nije imala video- nadzor, a uhapšeni su baš zahvaljujući tim računarima! –saznajemo nezvanično od policije.

-Čim su završili sa pljačkanjem, braća su pobegla iz grada. Putovali sup o okolnim mestima, provodili se, luksuzirali, kupili automobile ‘’alfa romeo’’. Mi smo sumnjali da su oni izvršili pljačku, ali dokaza nije bilo – kažu nadležni.

Kada su mislili da se situacija ‘’slegla’’, braća su se vratila u Bor. Njihov tek kupljeni ‘’alfa romeo’’ zaustavila je policija, a iz auta je treštala muzika ‘’za dobar provod’’.

-Počeli smo pretres automobile I pronašli nešto novca, verovatno od krađe, ali se to nije moglo dokazati. Onda smo otvorili gepek I pronašli ukradene računare koji su neosporno dokazali njihovu krivicu. Braća su onda priznala sve – saznajemo od policije.

S.M. je nekoliko puta osuđivan, a iza sebe ima diše od desetak teških krađa.

Protiv braće je podneta prijava zbog teške krađe, ali je osnovno tužilaštvo dalo nalog da se S.M. i S.D. procesuiraju u redovnom postupku, nakon čega su oni pušteni da se brane sa slobode!

IZVORtkmagazin
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here