foto:kladovo.org.rs

Opština Kladovo obeležila je danas slavu Vaznesenja Gospodnjeg – „Spasovdan„.

Predsednik opštine Kladovo je sa svojim pomoćnicima prisustvovao liturgiji u crkvi Sv. Đorđa a nakon liturgije, povorka koju je sačinjavalo i građanstvo krenula je put zgrade opštine.

Nakon litija , ispred zgrade opštine očitana je molitva a opštinska uprava podelila je deci iz vrtića „Neven„ slatkiše i sokiće. Proslava opštinske slave nastavila se od 12 časova kada je usledilo svečano sečenje slavskog kolača a zatim i zakuska u zgradi opštine.

preuzeto – foto:kladovo.org.rs

4 KOMENTARA

 1. Presednice svaka ti na mestu ispostovao si gradjane Kladova kao i uvek gde su ti dzelati ?????
  Sto se o njima ne komentatise zar su oni koji svome prodaju glavu vredni da vode Kladovo????
  Narode prst na celo ko svome skida glavu stoji li iza vas ????
  Ili sve radi zarad stolice podrzavajte one koji godimama nista nisu radili pa sad kopaju po putevima koje nisu popravili a sad prave hajku!!!!
  Podrzite one koje slikaju Kladovo iz lose perspektive i teraju turiste ko ce nam doci kad kako kaze Ana .W
  grad smrdi na pisacku!!!
  Podrzavajte one koji vas prave neznalicama javljajuci se sa sto laznih profila
  Zar ste na to naseli.
  Ako hocete promene promenite ih kompletno jer onaj ko nije na danasnji dan
  SPASOVDAN i nije bio uz gradjane ne moze da vodi Kladovo

 2. Gde je bio Direktor ili upravnik bolnice ko ce ga znati sta je.
  Dao mu je pare u ruke za renoviranje kako znam 4 miliona evra se ulaze u nju pa ga udario preko ruke da ne krade vise i sad mu okrece ledja.
  Gradjani Kladova ako nam se bolnica ne zavrsi pre nego sto traze Cuculanovu zamenu pare nece ici u bolnicu kao ni do sad nego u ruke lopova koji ce da ga smene.Zapamtite nema novih aparata ,kreveta ni gaza jer se do sad mnogo prodavalo sa strane sad ce te imati samo rec onovoj bonici!!!

 3. Uvlakači, sendvičari i sl. bljutavi ste.Da li znate koliko ima stanovnika u opštini Kladovo sada a koliko ih je bilo pre 30 godina?Znate zašto?1981. kad sam ja otišao u Kladovu je bilo sedam proizvodnih firmi i u Brzoj Palanci dve.2003. god. Osnovna škola u Brzoj Palanci je imala 1100 đaka a danas ispod 100.Znate zbog čega?Isti ljudi na vlasti već 20 godina.Uništiše sve ,nizašta još nisu odgovarali.Nadam se da hoće.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here