Juventusov fudbalski kamp naredne godine biće održan u Kladovu.

Fudbalski kamp ovog prestižnog kluba (Juventus Academy Serbia) od 29. juna do 03. jula 2020. godine realizuje se u Kladovu. Predsednik kladovskog FK Đerdapa, Goran Matović, dao je svoju bezrezervnu podršku ovom sportskom događaju, koji pored afirmacije mladih ka sportskim aktivnostima i gradu na Dunavu donosi oličje prestiža i afirmacije u organizaciji fudbalske Akademije po juventusovim principima. Kako je i sam sportski radnik njegova podrška i razumevanje su od izuzenog značaja za sve pripreme koje slede u narednih 8 meseci.

Uz koordinaciju i vođenje i pod budnim okom juventusovog stručnog osoblja na terenu FK Đerdap treniraće mladi kandidati iz cele Srbije, susedne Rumunije, Bugarske, kao i ostalih zemalja iz okruženja koji, takođe, imaju pravo prijave na konkurs. Upis kandidata od 6-17 godina je počeo i omogućen je na linku https://jacademy.juventus.com/en/camps/serbia/enrollment/index.php.

Prednost ove akademije fudbala jeste, između ostalog i poziv za jednog odabranog kandidata za dodatni kamp koji se održava u Italiji, kao i mogućnost učestvovanja u Juventusovom svetskom prvenstvu. Kamp se sinhronizovano održava u 32 zemlje, a ove godine za Srbiju je Kladovo dobilo priliku da sprovede ovaj sportski događaj, nakon završenih formalnosti i ispunjenja tehničkih uslova koji su zahtevani u smislu kvaliteta terena i bezbednosti dece koja borave u kampu.

Celokupan projekat, pod radnim nazivom Danube Football Fest, biće realizovan uz podršku Rhine Danube DOO-Shipyard Kladovo i Perfect Line DOO Kladovo, kao generalnih pokrovitelja uz logističku i infrastrukturnu podršku opštine Kladovo.

Juventus Academy Kladovo 2020 je veliki izazov i prestižni događaj kojim se Kladovo upisuje u mapu gradova koji mogu odgovoriti sportskim događajima i kampovima velikih klubova među kojima sam Juventus u svakom slučaju prednjači.

IZVORtkmagazin
PODELI

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here