U Višem sudu u Negotinu počelo je suđenje D.S. (35), iz okoline Kladova, kome se na teret stavlja da je počinnio produženo krivično delo silovanje nad detetom. Sve dok nije stao pred sudiju, D.S. se branio ćutanjem.

Ali, u sudnici je progovorio:

-Priznajem da sam silovao dečaka od 13 i njegovog druga, koji je tada imao devet godina – rekao je ovaj čovek.

Pred iznenađenim sudskim većem, D.S. je nastavio:

-Iskreno se kajem što sam to učinio. Nemam opravdanja za sebe. Molim obojicu dečaka da mi oproste!

Podsetimo, D.S. je septembra prošle godine lišen slobode zbog sumnje da je silovao dvojicu dečaka iz njegovog sela, I to jednog starog 13, a drugog 9 godina.

Sve se otkrilo kada je tetka trinaestogodišnjaka zatekla kako puši duvan…

Policija je, slušajući priču starijeg dečaka bila zgrožena gadostima koje je ovo dete ispričalo.

– Dečak je, nakon što je pobedio strah i stid, ispričao jezivu priču o protekloj godini svog života. Utvrđeno je da se prvo silovanje dogodilo na obali Dunava, kada je D. S. odveo dete na „pecanje“. Kada je video da su sami i da nema nikog u blizini, silovatelj je počeo da miluje dete po kosi, da mu govori kako je prelep, i pokušao je da ga poljubi. Prestravljeni dečak se dao u beg, ali ga je D. S. sustigao. Usput je dohvatio neku odbačenu staklenu flašu i držeći dečaka za ruku, drugom rukom je udario flašu o kamen i ona se prepolovila. Zatim je nesrećnom trinestogodišnjaku podmetnuo sečivo pod gušu, svukao ga i brutalno silovao. Na kraju mu je kazao kako o ovome ne sme ni da zucne, inače će mu pobiti celu porodicu. Prestravljeni dečak je do sada ćutao – saznajemo od izvora bliskom istrazi.

Na žalost, muke ovog dečaka tada su tek počele. Silovatelj je od tog dana krenuo da mu šalje sms poruke. U njima mu se udvarao, pričao kako samo njih dvojica imaju svoju lepu tajnu, zakazivao sastanke, a dečak bi, bojeći se, uvek odlazio i sastajao se sa njim gde god bi D. S. poželeo.

– To je trajalo oko godinu dana. Za to vreme osumnjičeni je silovao dečaka i primoravao ga na oralni seks. Pre oko dva meseca dečaku je preminuo otac, a ubrzo nakon toga su majka i dečak otišli kod familije u Rumuniju. Tada se sve otkrilo – saznajemo nezvanično.

U Rumuniji je tetka trinaestogodišnjaka zatekla sa upaljenom cigaretom i upitala ga zašto puši. Dečak se zbunio, pocrveneo i nije do odgovor. Ali, tetka je bila uporna pitajući ga da li ga nešto muči pa je propušio, ali ni tada nije dobila odgovor. Onda mu je otela mobilni telefon i pronašla poruke koje mu je D. S. slao. Tada su se majka i sin vratili u Srbiju i sve prijavili policiji

Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni D. S. mesecima silovao i svog prvog komšiju, dečaka starog devet godina.

– D.S. je i sa ovim dečakom imao isti scenario. Silovao ga je, pretio mu da će mu pobiti porodicu, slao SMS poruke. Preplašeni dečak je sve trpeo. Verovatno se njegovo silovanje ne bi otkrilo da najpre nije otkriveno nad 13-godišnjakom – kazali su tada nadležni.

Za ovo krivično delo predviđena je zatvorska kazna do 15 godina.

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here