foto:srbijadanas, Ilustracija

Vozača kamiona Radivoja.B.(48) iz okoline Beograda ubio je juče u popodnevnim satima tovar koji je prevozio u kamionu. Nesreća se dogodila u Tekiji u blizini Kladova gde je nesrećni vozač prevozio nameštaj jednom kupcu.

-Nameštaj je naručio jedan meštanin. Radivoje B. Je stigao u Tekiju sa nameštajem i parkirao kamion. Dovežen je traktor u koji je trebalo direktno iz prikolice kamiona da se pretovari nameštaj, a kasnije traktorom preveze do kupca. Vozač je izašao, otvorio ciradu i nameštaj ga je u tren oka zatrpao. Nesrećni čovek poginuo je na licu mest. Nameštaj se u vožnji verovatno istumbao i popadao pravo na Radivoja – saznajemo od meštana.

Svi su odmah pritrčali i počeli da dižu težak nameštaj sa vozača. Na žalost, nije mu bilo pomoći.

1 KOMENTAR

  1. Ovo je lično ljudski faktor nemarnost pri utovaru nameštaja. Pa zato bi policija terbala zaustaviti kamione koji vršu bilo koji prevoz,jer je to moglo da se desi da prolazi grupa dece,ljudi ili bilokoji skup pa čak i u vožnji se još veća šteta dogodi. Žalosno je jer je mlad čovek a možda ima i decu.
    Recomo ja sam otišao u penziji kao vozač,ali meni je moj poslodavac bio dužan da obezbedi materijal ba učvrstim robu,ako me policija zaustavi ija nimem pribor za prićišćivanje robe plaćam debeli kaznu koja nije ispod 400€.Dakle i ovde je zakon zatajio.Nemojte misleti da je šala sa prevozom bilo koje robe. U ovom slučaju mora i poslodavac da odgovara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here