Radovan Arežina

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak Radovana Arežine kako se svađa u noći a u ruci drži sekiru, inače kandidat na izbornoj listi SPS-a i JS za presednika opštine Kladovo. Izbori će biti 16.decembra i uveliko traju izborne kampanje, tako da je ovaj snimak itekako zaživeo među meštanima.

Međutim, uopšte se ne radi o nekom izbornom spotu.

-Pre par noći, oko 11 sati, ispred moje kuće počeli su da kruže nekoliko automobila, da škripe kočnicama, prave nered i buku. U kući su mi bili supruga, snaja, unuka od dve godine i unuče od četiri meseca. Naravno da su se uznemirili, a ja sam izašao, usput zgrabio sekiru jer, nisam znao na koga ili na šta ću naići. Ne znam ko su bili ti ljudi, niti zbog čega su to radili– kazao nam je Arežina.

Huligani koji su pravili nered su snimili Arežinu i deo snimka postavili na društvene mreže.

Radovan Arežina, član glavnog odbora SPS i predsednik opštinske organizacije SPS Kladovo, ujedno i kandidat za PREDSEDNIKA OPŠTINE KLADOVO, brani kućni prag od ljudi koji su u sred noći škripali gumama pred njegovom kućom…Kućni prag svakog Kladovčanina je svetinja i Radovan Arežina je samo branio svoj…Opozicija koja bojkotuje NEREGULARNE izbore u Kladovu najoštrije osuđuje ovaj čin. Kladovo je miran grad i pitom ali ovako nešto je apsolutno nedopustivo i za svaki vid osude…aleksandre vučiću zaustavi presiju koja se vrši u Kladovu, nema potrebe da se to dešava, u Kladovu inače na ove NEREGULARNE izbore imate samo sns, SPS i PUPS… Čemu tolika tenzija!?

Geplaatst door Srbija protiv diktature op Dinsdag 11 december 2018

Inače, lokalni izbori u Kladovu su 16.decembra, a za predsednika opštine kandidovala su se četvoro meštana: Saša Nikolić je prvi na izbornoj listi SNS-a, Radovan Arežina sa liste SPS – JS, Simiša Stamenković prvi je na listi PUPS-a, dok listu radikala predvodi profesorka Branislava Tasić.

3 KOMENTARA

  1. Za to sluzi policija a ne sekira?? Mene tako terorisu svaki dan jer zivim u zgradi preko puta obdanista,pogotovo leti kada voze motore,kada se skupljaju u obdaniste da piju i ko zna sta sve jos…naravno posle ponoci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here