foto:istocnevesti

Festival kulture mladih Srbije 57. po redu, počinje u Knjaževcu, 17. jula svečanim otvaranjem, odlučeno je na sednici Organizacionog odbora.

Glavni program festivala počeo je juče,18. jula, i prvi kulturni događaj je otvaranje izložbe izabranih radova studenata Fakulteta umetnosti u Nišu. A u muzičkom delu programa nastupa Škola folklora “Kolo” i koncert Željka Joksimovića na Gurgusovačkoj kuli.

Za  četvrtak je zakazan koncert učenika Muzičke škole ”Predrag Milošević” i koncert grupe ”Van Gog”.

Petak je obezbeđen za najmlađu publiku predstavom za decu ”Betmen neposluško” a muzički deo programa koncert grupe ”Miligram”.

Za vikend malo drugačiji program, plesna škola ‘Honey” i plesna škola ”Extreeme dance studio” a u večernjem terminu koncert Mire Škorić a u nedelju nastup di džejeva.’

‘Veče filma” održeće se u perodu od 23. do 25. jula a u nastavku naredna dva dana predstavljanje knjige ”Poslednji trag Hiperborejaca”  prošlogodišnjeg dobitnika nagrade ”Timočka lira” kao i proglašenje pobednika na ovogodišnjem konkursu.

Pokrovitelj festivala Ministarstvo kulture i informisanja i opština Knjaževac.

1 KOMENTAR

  1. FKMS je izgubio ono zbog cega je pre 57 godina osnovan! Ovo je sad masinerija za pranje para lokalnih vlastodrzaca, vasar kica i sunda…dokle vise!?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here