foto:Booking.com
Stefan Krkobabić (31), čiji je pokojni deda Jovan bio potpredsednik Vlade, a otac Milan je direktor „Pošte“, imenovan je za direktora Javnog preduzeća u Srbiji, a ukaz je potpisala predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.
Резултат слика за krkobabić
Milan Krkobabić, foto Wikipedia

Kako je objavljeno na sajtu Vlade Srbije u delu gde su doneta kadrovska rešenja Stefan je „Na osnovu člana 52. stav 1. Zakona o javnim preduzećima („Službeni glasnik RS”, broj 15/16) i člana 43. stav 2. Zakona o Vladi („Službeni glasnik RS”, br. 55/05, 71/05 – ispravka, 101/07, 65/08, 16/11, 68/12 – US, 72/12, 7/14 – US, 44/14 i 30/18 – dr. zakon), imenovan za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća za razvoj planinskog turizma „Stara Planina“, Knjaževac.

Stefan Krkobabić, vd direktor “Stara planina“, foto:nadlanu.com

Ova uredba doneta je pod brojem: 119-5451/2019, 30. maja 2019. godine, a potpis na ovo imenovanje stavila je lično Ana Brnabić.

Podsetimo Stefan je iz porodice Krkobabić čiji su deda i otac obavljali visoke državne funkcije i član je PUPS-a.

foto: Prentscren

Ranije je obavljao funkciju potpredsednika Privredne komore Beograd u kojoj se zaposlio kada je imao samo 24 godine.

U njegovoj biografiji navedeno je da je Stefan diplomirani menadžer za odnose s javnošću i da je diplomirao na Megatrendu 2011. godine.

Pokušali smo da dobijemo komentar Stefana na ovo imenovanje, ali on nije odgovarao na pozive i poruke naše redakcije.

2 KOMENTARA

  1. Svaka čast, Stefan Krkobabić, sin čuvenog ministra Milana koji razvi zadrugarstvo u Srbiji, jadno zadrugarstvo. Sada će njegov sin isto uraditi sa turizmom na Staroj planini. Ovaj nedorasli dečko nezna nos da si obriše, a tek će razvijati planinski turizam iz beograda sa tatom. Bruka! Bolje mu je bilo tamo gde je do sada primao platu da je nastavio. Ovako narod će videti kako napreduje on i turizam. Jadan je taj turizam kojeg će razvijati ovaj balavac?

  2. Ionako je turistička organizacija Srbije sprdnja…
    Samo troše lovu, kao i sam SNS.
    Ovaj ne zna ni nos da obriše… Klipan.
    Srbija mora propasti sa nedoraslim i zelenim kadrovima kao ovaj i ceo SNS…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here