KOSKA: Otvoren prvi vrtić za pse u Beogradu

0
 

Radite po ceo dan ili idete na odmor, a nema nikog ko bi mogao da pričuva vašeg psa i da stručno brine o njemu?
U Beogradu je otvoren prvi ekskluzivni studio „Koska – All for dogs“. U ovom salonu, smeštenom na prostoru od 250 kvadratnih metara, zaposleni su iskusni kinolozi, kinofili i osoblje koje će profesionalno odgovoriti na sve želje, zahteve i potrebe vas i vaših četvorožnih najboljih prijatelja.

Studio „Koska – All for dogs“ čine salon za šišanje, negu i ulepšavanje pasa, vrtić – dnevni boravak za male pse, pansion – višednevni boravak malih pasa, studio za obuku pasa za izložbe i socijalizaciju, ali i kafić za vlasnike pasa. Takođe, ovaj studio organizuje proslave psećih rođendana, seminare o šišanju i dresuri, ali i predavanaja veterinara i drugih stručnjaka iz oblasti kinologije.

– Nudimo izuzetnu ponudu vlasnicima pasa, profesionalnim handlerima, profesionalnim grumerima i ostalima da iznajme deo prostora koji im je potreban za rad: uvežbavanje pasa za izložbe, socijalizaciju ili druge vrste obuke, šišanje i slično. Nalazimo se na desetak minuta udaljenosti od bilo kog dela grada, u neposrednoj blizini šetališta pokraj reke Save, u trgovačkom centru „Mala Sava“ – rečeno je u ovom ekskluzivnom salonu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here