foto:tkmagazin

Boranin N.L.(34) naručio je da se napravi krst za pokojnike. Ništa tu ne bi bilo neobično da nije zatražio da se na krstu napiše njegovo ime. Naravno, radnici pogrebnog preduzeća su to I uradili I ne sluteći da pišu ime naručioca.

Krst je bio gotov, a N.L. je došao po njega, uredno platio, zametnuo na rame I krenuo kroz sam centar grada. Borani su se osvrtali, gledali u čudu, neki čak sažaljevali mladića ‘’jer je izgubio nekog dragog, pa sad sam nosi krst voljene osobe’’. Međutim, nekoliko meštana je poznalo da ‘’ovaj sam sebi krst nosi’’, I odmah su pozvali policiju.

foto:tkmagazin

Patrole su otišle do kuće prijavljenog meštanina I imale šta da vide!

-Kada su nam telefonom prijavili slučaj najpre smo mladića tražili po gradu, a zatim smo otišli do njegove kuće. Šokirao nas je prizor koji smo zatekli! N.L. je položio snduk u dvorištu, legao u njega prekrstivši ruke, a iznad sanduka je na vrata garaže navalio krst da mu bude baš iznad glave. Okolo su bili venci i cveće – kažu nezvanično organi reda.

Policija mu je prišla I pitala ga šta to radi.

-Ja sam nezadovoljan svojim životom – mirno je, ležeći u mrtvačkom sanduku, kazao N.L.

Policija ga je izvukla iz sanduka a on se nije opirao.

-Kada smo pročitali ime na krstu, odmah nam je sve bilo jasno. N.L. je poznat po konzumiranju opijata I sitnim krađama. Hteli smo da mu da mu podneseno prekršajnu prijavu. Smatrali smo da je počinio krivično delo uznemiravanja javnosti. Međutim, u njegovom slučaju nije bilo elemenata za ovakvu prijavu – kažu organi reda.

Zatim je policija je pozvala hitnu pomoć, a N.L. je zadržan na odeljenju neuropsihijatrije borske bolnice.

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here