LUDI SVET: Usvojili su medveda od 150 kilograma! (VIDEO)

0
foto: youtube
Svetlana i Jurij Pantelenko usvojili je medveda kada je imao samo tri meseca. Ogromni sisar sada ima 23 godine, težak je skoro 150 kilograma i dug više od dva metra.
Par iz Rusije je objasnio kako se medved po imenu Stepan odomaćio i da se sa njima svako veče mazi dok gledaju televiziju.150 kilograma i dug više od dva metra.

Par iz Rusije je objasnio kako se medved po imenu Stepan odomaćio i da se sa njima svako veče mazi dok gledaju televiziju.

foto: youtube
foto: youtube

Stepan se dosta dobro snalazi i u kućnim poslovima tako da domaćinima dosta pomaže u zalivanju cveća i drugim poslovima, ali veliki problem je što za njegovu ishranu treba da odvoje svakodnevno pozamašnu svotu novca.

foto: youtube
foto: youtube

Svetla i Jurij su divlju životinju uspeli da pripitome, ističu da ima veoma miran temperament, tako da je vrlo nežan, voli da se druži i mazi.

„Kad smo ga usvojili imao je samo tri meseca, lovci su ga pronašli u šumi samog, jer mu je mama uginula. Bio je u veoma lošem stanju, ali na svu sreću uspeo je da se oporavi“, objasnila je Svetlana Pantalenko za Dailymail.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here