foto:pixabay

A. Đ., bivši načelnik PS Majdanpek, i njegov sin M.Đ, inspektor kriminalistike, kao i profesor Tehničke škole u Majdanpeku D. M. (46), uhapšeni su zbog sumnje da su Majdanpeku rasturali drogu, saznaje Kurir! Lisice su stavljene i S. I. (53) i R.S. (53) iz ovog grada.

Kako Kurir nezvanično saznaje, petorica osumnjičenih uhapšena su juče u velikoj akciji i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Posle hapšenja, policija je obavila pretrese na više lokacija. Zaplenjeni su dvadesetak mobilnih telefona, novac, automobili, kao i marihuana. Veliki broj mobilnih telefona tek će biti predmet pregleda i veštačenja, ali se sumnja da su ih osumnjičeni koristili kao „specijale“ preko kojih su ugovarali rasturanje droge.

– Kod D.M. pronađena su čak četiri telefona, 42.000 dinara i 1.470 evra. Nije pronađena droga, ali se sumnja da je imao ulogu posrednika – kaže izvor.

Međutim, kako navodi, droga je pronađena skrivena u automobilu inspektora.

– Kod inspektora M. Đ. nađeni su i zaplenjeni pet telefona, pištolj sa dva okvira, osam metaka, kao i lovačka puška. U automobilu, koji je M. Đ. koristio, iznad zadnjeg točka nađeno je 326 grama marihuane, a policija je zaplenila i auto – kaže izvor.

Kod njegovog oca nije pronađena droga, ali postoje drugi dokazi zbog kojih se sumnja da je on bio deo grupe.

Policija je juče pretresla i kuće i automobile uhapšenih Ranka S. i Siniše I.

– Kod R.S. pronađeni su 12 telefona, dva tableta, 64.000 dinara, 710 evra, digitalna vagica i 40 grama marihuane. Njemu je takođe oduzet i automobil, dok su u kući S.I. pronađeni pet metaka i dva mobilna – dodaje izvor.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here