Tekvondo klub “MAJOR KIRJEJEV”

TEHNIČKO PRVENSTVO SRBIJE 2019, održano je u Beogradu, 23. marta 2019. godine u organizaciji Tekvondo Asocijacije Srbije.

Na prvenstvu su učestvovali takmičari Tekvondo kluba “MAJOR KIRJEJEV” iz Knjaževca, koji je jedini klub ovih veština u celoj Timočkoj krajini i postoji od 2014.godine. Članovi kluba permanentno ostvaruju izuzetne rezultate, što su pokazali i na Tehničkom prvenstvu Srbije.

Tekvondo klub “MAJOR KIRJEJEV” –  Osvojio ukupno 8 medalja na Tehničkom Prvenstvu Srbije 2019, i to: četiri  Zlatne medalje: Lana, Aleksa, Darijana i Jelena;  dve Srebrne medalje: Emilija i Staša; dve Bronzane  medalje: Andrej i Jovana.

Prvensto je održano dva meseca ranije od predviđenog kalendara takmičenja za 2019. godinu. Međutim, uspeh Knjaževčana nije izostao, zahvaljujući timskom duhu i predanom radu svih takmičara i upravi kluba, kao i ljudima dobre volje koji su  omogućili prostor za održavanje pripreme i časove treninga, i to: Sokolu Zekoviću, kafe-picerija “ KORZO” i direktoru OŠ “MLADOST”. Tekvondo klub MAJOR KIRJEJEV – Knjaževac, pod vođstvom Jelene Minić, a pod stručnim nadzorom Radoša Savića, nastupio je u sledećem sastavu: Petrović Staše, Cvetković Jovane, Minić Jelene, Minić Alekse, Ilijić Lane, Petković Andreja, Stamenković Emilije i Gocić Darijane

EVO REZULTATA:

Pojedinačno u formama

PIONIRI:

Pioniri-B. Ž – 5 i 4. Kup:
Stamenković Emilija, 2. mesto – srebrna medalja

Pioniri-B. M – 5 i 4. Kup:
Petković Andrej, 3. mesto – bronzana medalja

Pioniri-B. M – 4 i 3. Kup:

Minić Aleksa, 1. mesto – zlatna medalja

KADETI:

Kadeti-B – Ž – 4 i 3. Kup

Ilijić Lana, 1. mesto – zlatna medalja

JUNIORI:

Juniori-B – Ž – 2 i 1. Kup
Petrović Staša, 2. mesto – srebrna medalja

Cvetković Jovana, 3. mesto – bronzana medalja

SENIORI:

Seniori 1-B – Ž – 8 i 7. Kup

Gocić Darijana, 1. mesto – zlatna medalja

Seniori 2-B -Ž- 2 i 1. Kup
Minić Jelena, 1. mesto – zlatna medalja

Klub borilačkih veština EGAMI CENTAR SVEDOK – Tekvondoklub MAJOR KIRJEJEV, ZAHVALJUJE SE: za deo finansijskih sredstava Sportskom savezu Knjaževac – opštini Knjaževac, Roditeljima takmičara Kluba, ljudima dobre volje a za održavanje časova treninga i pripreme takmičara ZAHVALJUJE SE: OŠ „Mladost“ i Kafe piceriji „Korzo„.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here