Jorgovanka Tabaković, fo

Prema podacima objavljenim na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, Jorgovanka Tabaković mesečno zarađuje 535.323 dinara.

Njena plata bila je neretko predmet debata u javnosti, a o tome se svojevremeno i sama izjašnjavala.

– Moja plata je srazmerna važnosti funkcije koju obavljam. Naša primanja se ne određuju u odnosu na finansijski sektor zemlje u kojoj živimo, već po definisanim koeficijentima. Plata guvernera jeste viša u odnosu na druge, ali je i odgovornost guvernera srazmerna primanjima – rekla je Tabakovićeva.

 

IZVORblic.rs
PODELI

1 KOMENTAR

  1. Secate se braco ove? Stil joj je bio prodajem losi ajvar na tezgi sada isto samo sto nema ajvara nego nasih para na izvolte ima platu po principu uzmi sve sto ti narod koji cuti pruza! Juce radikalka danas, bogata radikalka! Sada ima platu preko nasih ledja oko 20 puta vecu nego vecina nas. Ej, 20 ne pojedinaca nego porodica se moze finansirati od njene bezobrazne do zla Boga plate. Gde za mesec dana akcije se prikupi 72000din za narodnu kuhinju za siromasne, gladne koji su tu gde jesu zbog nje i klike kojoj pripada. Samo njena deca i ona treba da jedu lepo se obuku, voze kolima a ne onim stocnim vagonima od GSP-a, najbolje lekare, letovanja, zimovanja a nasa deca ne moraju jer nas 100 radice udarnicki za porodicu ove pojave bez stida. Sta vise reci „Ovce su za shishanje“!!!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here