Stefanović u Zaječaru, foto:MUP Republike Srbije

Policajci mogu da očekuju novo povećanje plata već u decembru, najavio je danas ministar policije i potpredsednik vlade Nebojša Stefanović prilikom obilaska Policijske uprave u Zaječaru.

„Danas sam imao priliku da razgovaram sa policijskim službenicima o tome šta je naša zajednička vizija daljeg razvoja Ministarstva unutrašnjih poslova, šta je njihovo mišljenje o dosadašnjim rezultatima, šta je to što bi trebalo dalje uraditi, kao i tome koliko su zadovoljni novim vozilima, uniformom i opremom. Policijska uprava u Zaječaru ostvaruje dobre rezultate i zadovoljan sam posvećenošću policajaca“, rekao je Stefanović.

On je istakao da je u prvih osam meseci ove godine za više od 11 odsto smanjen broj izvršenih krivičnih dela na području ove uprave.

On je istakao i da će Ministarstvo nastaviti sa zapošljavanjem dece poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a, saopšteno je iz tog ministarstva.

1 KOMENTAR

  1. KADA „DOKTOR“ IZNESE PLAGIJAT?

    Власти, тј. водећи у властима, свакодневно почели да повећавају плате, прво медицинским сестрама, па браћи, лекарима, професорима, војсци, а данас полицајцима, пардон нисам поменуо и минималцима расте плата 11.1%, по оно народном „свакој ваши по обашка“. Бојим се да ће се начекати већих плата и просек од 500 евра, с обзиром да пензионери чекају већ две године обећаног повећања им пензије. Ту се огледа опхођење властодржаца према народу: Принцип наше диктатуре је да смо сви као један, а један изнад свих.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here