MONSTRUOZAN ZLOČIN KOD ZAJEČARA Devojčica (3) oteta sa proslave rođendana, silovana, pa brutalno ubijena pesnicama i kamenjem

0

Devojčica A. S. (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem, potvrđeno je „Blicu“. Njeno unakaženo telo pronađeno je sinoć nakon što je V.R. (28) iz tog sela priznao ovaj stravičan zločin.

Kako je na vanrednoj konferenciji za medije saopštio Vladimir Rebić , v.d. direktora policije, devojčica je bila na rođendanu u blizini svoje kuće kada su njeni roditelji oko 21.30 sati sinoć primetili da je nestala.

– Njen nestanak je odmah prijavljen policiji – rekao je Rebić.

Kako je rekao, ljudi koji su bili na rođendanu policiji su izrazili sumnju da je za devojčicin nestanak odgovoran V.R. iz tog naselja jer su primetili da je i on nestao sa proslave.

– Nepunih sat vremena nakon prijave policija je pronašla osumnjičenog – rekao je Rebić.

A kako saznajemo mladić se ponašao sumnjivo i zatim je priznao da je počinio užasan zločin i rekao policiji gde se nalazi devojčicino telo.

– Policija je otišla na lice mesta i na oko 600 do 700 metara od kuće u kojoj je bila na rođendanu pronašla njeno unakaženo telo – rekao je on.

Kako saznajemo V.R. ranije nije osuđivan zbog pedofilije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here