foto:radiomagnum

Sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 28. po redu, biće održana u četvrtak, 3. novembra u maloj sali Zaječarskog upravnog okruga.

Na dnevnom redu sednice je usaglašavanje planova srednjih škola za upis učenika u narednu školsku godinu sa potrebama lokalnih samouprava sa područja Zaječarskog upravnog okruga za zapošljavanjem određenog obrazovnog profila.
Takodje, na sednici će biti reči i o merama koje su jedinice lokalne samouprave sa područja Zaječarskog upravnog okruga preduzele radi većeg uključenja komunalne inspekcije u akciji sprečavanja nelegalnog prometa duvana i proizvoda od duvana, u skladu sa dopisom Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Sednici će pored članova Saveta Zaječarskog upravnog okruga, prisustvovati i dr Gabrijela Grujić, savetnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Jasna Vasić, rukovodilac Školske uprave Zaječar, direktori srednjih škola sa područja Zaječarskog upravnog okruga, Zoran Đorđević, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijale u Zaječaru, Dejan Tošić, predsednik Regionalne privredne komore Zaječar i Vuk Jokić, načelnik Odeljenja republičke tržišne inspekcije u Zaječaru.

Početak sednice je u 12 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here