Na Floridi snimili ogromnog aligatora (VIDEO)

0
foto: youtube

Odmah da vam kažemo nije nikakava montaža a nije ni pobegao iz parka doba jure! Aligator kojeg ćete videti na snimku ispod zaista postoji njegova veličina je ogromna i gotovo za nepoverovati.

Džinovskog aligatora mobilnim telefonom zabeležio Amerikanac iz Sarasote Charles Helms, koji se u sredu, 25. maja ove godine, zabavljao s društvom na jednom floridskom golf terenu.

„Kada sam ga ugledao naglo sam izgubio dar govora. Bio sam uveren da je reč o nekakvoj neslanoj šali, da se to zafrkavaju dva odrasla muškarca u kostimu“, izjavio je Helms, kom su naknadno radnici golf kluba objasnili da životinja uživa status lokalne legende.

Prema njihovom svedočenju, taj aligator već jako dugo luta tim krajevima i s godinama postao maskota igrališta. Neki vjeruju da će jednoga dana, kada skonča, u knjige biti upisan kao rekorder jer im se čini da je duži i teži od do sada najvećeg uhvaćenog aligatora na Floridi.

U ovom trenutku naslov najvećeg aligatora drži aligaotr koji je bio dugačak 4,2 metra a težio neverovatnih 353 kilograma.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here