foto:zajecaronline

Radnici Javno-komunalnog preduzeća „Higijena“ Zaječar minulog vikenda ažurno su radili na vraćanju uzvišenja, poznatog brdašceta na zaječaskom trgu na kome će biti od cveća ispisano „GRAD ZAJEČAR“.

Brdašce je krasilo plato na zaječarskom trgu pre par godina, kada je uklonjeno, a sada će na zahtev čelnika Gradske uprave biti ponovo vraćeno i završeno do početka 51. Gitarijade.

Dobrila Radosavljević, šef radne jedinice „Zelenilo“ iz Javno-komunalnog preduzeća „Higijena“ istakla je za portal „Zaječar online“ da radnici ovog javnog preduzeća rade na redovnom održavanju zelenih površina u grad.

„Minulog vikenda završeno je drugo po redu košenje naselje Kotlujevac kod Doma kulture pored keja. Ovih dana kreće i treće košenje grada i počećemo sa nasiljem Kraljevica. Paralelno sa tim radi se i sređivanje park šume Kraljevica u okviru priprema za Gitarijadu, i to spada prvoredovno održavanje Kraljevice“, istakla je Radosavljević.

JKP „Higijena“ uređuje i prilazne staze kampu i već je počelo uređenje dela kod popularnih „Vešala“.

„Pre nedelju dana urađena je zamena prolećnih za letnje rasade i shodno tome sada se na platou u centru grada radi ponovo uzvišenje , tj. brdašce gde će od cveća ponovo biti ispisano „Grad Zaječar“, najavila je Dobrila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here