foto:bizlife.rs

Tropski dan i velika žega naterali su prošle nedelje Tarzana Smajlija (31), koji je bio sa porodicom na Adi, da kupi sladoled kako bi se rashladili. Sreća je tog dana bila na njegovoj strani, jer je „rumenko“ koji je završio u njegovim rukama bio baš onaj najvredniji – sa robnim vaučerom u vrednosti od pet miliona dinara.

Резултат слика за Tarzan Smajli

Tarzan sa jednim od petoro dece, foto:espreso

Sa suprugom Jelicom, petoro dece i šestim na putu, živi u kartonskom naselju, na Čukaričkoj padini.

Резултат слика за Tarzan Smajli

Sreći nema kraja: Tarzan Smajli, foto:Srbijadanas

Sa žarom u očima, prepričava po ko zna koji put, kako mu je taj vreli dan doneo životni preokret.

– Išli smo na Adu da se malo rashladimo. Imao sam samo 200 dinara u džepu i rešili smo da kupimo svima po „rumenka“. Kad sam video da su na mom štapiću dva ista znaka, srce je počelo da tuče i htelo da mi iskoči, iz grudi. Gledam, vidim, ali opet, ne verujem. Vratili smo se do prodavačice, koja nam je odmah čestitala i dala broj telefona Frikoma– priča srećni dobitnik  Frikom nagradne igre.

Сродна слика

Više neće da žive u kartonskom naselju, foto:Srbijadanas

Nagradu koju je osvojio, još uvek ne zna na koji način će potrošiti.

–  Nisam ni sanjao da ću osvojiti tako veliku nagradu. Još uvek smišljam kako ću da potrošim tu nagradu, jer sada treba pametno postupiti. Želim da moja deca imaju lepo detinjstvo i da se ne muče kao što sam se ja mučio kroz život. Ovo što se meni desilo je dokaz da se snovi ipak ostvaruju  – iskren je on.

Kuća u kojoj živi Tarzan sa porodicom, foto:pink

Od kad zna za sebe, bavi se skupljanjem sekundarnih sirovina.

-Svaki dan radim kako bih mogao da izdržavam sebe i svoju porodicu. Nagrada je došla u pravo vreme, kada želim da izvedem decu na pravi put, sve će sada biti lakše jer ne moram više da strahujem kako ću im obezbediti sve što im treba. Oduvek sam ih učio da budu dobri i pošteni, da se sve stiče samo sopstvenom radom i poštenjem, svi idu u školu  i mogu da kažem da su dobra deca – kaže sa osmehom srećni dobitnik.

IZVORBIZLife
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here