Najbizarniji seksualni zakoni širom sveta

0
izvor: pixabay

Najluđi zakoni u vezi sa seksom na snazi su svuda, od Amerike do Azije. Mnogi od njih zvuče poput šale.

U Bahreinu, ostrvskoj državi u jugozapadnoj Aziji, prema zakonu, ginekolog ne sme da gleda direktno u ženske genitalije. Ipak, telesni pregled moguće je obaviti pomoću odraza u ogledalu.

Zakon u Libanu zabranjuje seksualni odnos s životinjama muškog pola. Kazna je smrt, a teško je saznati da li je ikada zaista primenjen na ikome.

U Kolumbiji majka mlade mora da bude prisutna prve bračne noći u sobi, kako bi se uverila da se brak zaista „konzumirao“.

U Boliviji muškarcima nije dozvoljeno da stupe u seksualni odnos i s devojkom i s njenom majkom. Ovaj čudan zakon, koji u ostalim zemljama važi za neku vrstu nepisanog pravila, postoji da bi se sprečio raspad porodice.

Američko ostrvo Guam zabranjuje udaju devicama.

Dok ga ovaj zakon dozvoljava, neki zakoni zabranjuju seks, i to na otvorenom, pa tako u Španiji nije dozvoljeno imati seks na plaži, a u Engleskoj na parkiranom motoru.

U Hongkongu je ženi dozvoljeno da ubije preljubnika i njegovu ljubavnicu.

Kazna za masturbaciju u Indoneziji je 32 meseca zatvora, a u Budimpešti nije dozvoljen seks s upaljenim svetlima. Ne zna se šta je podstaklo donošenje ovog zakona, možda cilj da se uštedi na električnoj energiji ili onemogući susedima da vire u tuđi bračni krevet. Kako god bilo – svakako je bizarno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here