foto:pressonline

Njen lik će biti veoma intrigantan i brutalan, a oko nje će se isplesti mnoge mračne misterije.

Završena je prva sezona „Senki nad Balkanom“, a ova serija Dragana Bjelogrlića postigla je veliki uspeh i naišla na sjajnu reakciju kod naše publike.

 U epizodi kojom je završena prva sezona spominje se lik Marije Oršić, vođe okultvog kulta „Tula“. Upravo jedna od protagonistkinja u toj epizodi pominje ženu koja „kroji kape svima u društvu Tule“. Nju će tumačiti jedna od omiljenih sprskih glumica.

*Foto: Printscreen / Prva sezona serije Senke nad Balkanom

Reč je o Vesni Trivalić.

Vesna će, prema dosadašnjim planovima, u drugoj sezoni igrati kontroverznu Mariju. Scenaristi trenutno razrađuju njen lik, koji će biti veoma intrigantan i brutalan. Oko nje će se isplesti mnoge mračne misterije, a publika će sve to moći da vidi krajem sledeće godine, kada će biti emitovan nastavak serije.

I sam Bjelogrlić je potvrdio da će Vesna biti deo druge sezone serije.

– Vesna će igrati u drugoj sezoni. Rano je da govorim detaljnije o njenoj roli – rekao je čuveni glumac.

*Foto: Dragana Udovičić / Glumica Vesna Trivalić

Podsećamo, ranije je najavljeno je da će druga sezona pratiti period pred ubistvo kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseju, 1934. godine i završiti se činom njegovog ubistva, dok je treća smeštena pred sam početak Drugog svetskog rata, i raspad Kraljevine Jugoslavije.

*Foto: Printscreen

– Ako budemo sada radili nastavak, a pretpostavljam da hoćemo (drugu sezonu) koja će se baviti 1934. godinom i imaće za glavni događaj ubistvo kralja Aleksandra. Dakle, zamišljeno je u tri ciklusa.

 Ovaj se završava pucnjima u Skupštini i neposrednom uvođenju šestojanuarske diktature, drugi je ubistvo kralja Aleksandra, a treći kraj tridesetih godina, potpisivanje Trojnog pakta i početak Drugog svetskog rata – rekao je Bjelogrlić nedavno, na tribini koju je organizovao Evropski studentski forum na Fakultetu za političke nauke.

Šuška se i da će se nova sezona emitovati tek 2019. godine, taman dok svarimo sve što smo nedavno videli u finalu.

*Foto: Printscreen

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here