,foto:profimedia

Viši sud u Negotinu doneo je nepravnosnažnu presudu kojom se  Boranin Igor Aleksić(37), zvani Giga, osuđuje na jedinstvenu kaznu zatvora od osam godina. On   je 18. juna 2016. godine u borskoj  kockarnici ’’Kolseum’’zaklao sugrađanina Sejdina Useinovića (50), a teške telesne povrede naneo njegovom bratu Šemsu Useinoviću (41) i njegovom prijatelju Naseru Šaćiroviću (35).

Sve je počelo oko tri sata nakon ponoći. Aleksić je u to vreme ušao u ‘’Koloseum’’ u pripitom stanju i krenuo je da pravi nered. Braća Useinović i njihov prijatelj Šaćirović su ga izbacili iz kockarnice.

Revoltiran, pripit ubica je tada otrčao  do svoje kuće i uzeo kuhinjski nož, a onda se žurno vratio u ‘’Koloseum’’. Sejdin Useinović je pokušao da ga spreči da uđe u local, ali ga je Igor Aleksić odgurnuo i ovaj je pao preko poker aparata.

Tada je u kockarnici nestala struja i nastao je mrkli mrak.

-Igor Aleksić se verovatno zbunio, ali je i dalje bio ogorčen i besan.Počeo je da vitla nožem oko sebe. Sejdina Useinovića je ubo u vrat, a rana je bila smrtonosna. Dok je vitlao nožem ranio je i Šemsu i Nasera, ali njihove povrede nisu bile opasne po život. Prisutni su u panici počeli da beže. Igor Aleksić je iskoristio metež i pobegao iz kockarnice – saznajemo od izvora bliskom istrazi.

Aleksić je pobegao u svoj stan i zaključao se. Međutim, policija je odmah po prijavi zločina otišla kod njega, a Igor im je otključao, bacio nož i predao se.

 

 

IZVORtkmagazin
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here