Negotin dobio obnovljeno košarkaško igralište

0

U okviru MOZZARTOVE akcije „Sto terena za jednu igru“ danas sa početkom u 15 časova biće svečano otvaranje 21. po redu obnovljenog košarkaškog igrališta u Borskoj ulici bb.

Svečanom otvaranju terena prisustvovaće i Dušan Mandić, koji je teren predložio preko sajta www.deotvogzivota.com i zahvaljući kome je, uz podršku glasova svojih sugrađana, Negotin dobio novo mesto za druženje i nadmetanje u sportu koji je našem narodu doneo najviše radosti.

Na pitanje zašto je predložio baš ovaj teren gospodin Mandić, inače trener u KK Hajduk Veljko, rekao je:
– Malo ljudi zna da je Ivan Žigeranović, košarkaš rumunskog Kluž-Napoka, prve košarkaške korake napravio upravo na ovom terenu. On je igrao za FMP, sa kojim je osvojio Kup Radivoja Koraća, za Borac iz Čačka, a nakon toga počinje njegova internacionalna karijera. Pre njega, Negotinci su imali tu čast da se na ovom terenu ugledaju na Ljubu Mihajlovića, zbog koga su svi klinci iz kraja zavoleli basket.

Mandić je pozvao svoje sugrađane da mu se priduže u danas na otvaranju terena:
– Drago mi je da je kompanija MOZZART prepoznala potencijal negotinskih košarkaša, zato vas pozivam da dođete i pomognete da otvaranjem terena u Borskoj ponovo oživimo košarku i mlađim naraštajima pružimo šansu za srećniju i zdraviju budućnost punu osmeha – rekao je Mandić.

Kompanija MOZZART pripremila je i brojna iznenađenja za posetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici biće nagrađeni.

– Sa obnovom nastavljamo dok ne stignemo do 100. terena. Svi zainteresovani mogu prijaviti svoj teren na sajtu www.deotvogzivota.com – kaže Vida Savić, predstavnica kompanije MOZZART.

Da podsetimo, pre Negotina, kompanija Mozzart obnovila terene u Prijepolju, Pirotu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Kruševcu, Mačvanskoj Mitrovici, Velikoj Drenovi, Feketiću, Vrnjačkoj Banji, Šapcu, Valjevu, Pribojskoj banji, Preševu, Kovinu, Rumi i Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here