Na jučerašnjoj svečanoj sednici Skupštine opštine Negotin, održanoj u sali Doma kulture u Negotinu – na kojoj su prisustvovali brojni gosti – dodeljene su i nagrade za posebne zasluge i ostvarenja u 2018oj godini.

Jedna od pet tradicionalnih „Majskih nagrada“ pripala je i VANjI ĐURĐEVIĆ iz Negotina, koordinatoru ekološke organizacije „Čepom do osmeha“ sa sedištem u Novom Sadu – za postignute rezultate i značajan doprinos u razvoju Opštine Negotin ostvarenih u oblasti humanitarnog rada.

-Imenovana je, kao stanovnik naše opštine, iskazavši orijentisanost ka humanitarnom radu – bitno i unapredila i podigla ekološku svest građana opštine Negotin – o čemu, pored svakodnevnih individualnih aktivnosti imenovane, najbolje svedoči događaj koga je organizovala uz podršku Opštine Negotin tokom maja meseca 2018-e godine kada je u centru grada NAPRAVLjEN VELIKI MOZAIK SASTAVLjEN OD PLASTIČKIH ČEPOVA AMBALAŽA BOCA koji su prethodno, vrednim radom na terenu uz pomoć sugrađana prikupljeni. Ceo taj događaj su uz svesrdno ushićenje propratili mnogi mediji, počevši od lokalnih pisanih i elektronskih pa sve i do televizija sa nacionalnom frekvencijom. O tom fenomenalnom događaju je bilo dosta reči tokom cele prošle godine, pa sve i do danas, čime je Vanja, u tom smislu, Negotin predstavila celoj Srbiji i dijaspori u najboljem svetlu – rečeno je prilikom dodele nagrade.

 

 

 

IZVORtkmagazin
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here