foto:pixabay

Kaznu zatvora od 16 godina, zatražilo je Više javno tužilaštvo u Negotinu za Ljubišu K. (72), iz sela Aleksandrovac, zbog silovanja i podvođenja maloletnice. On je optužen da je od 2013. godine pa sve do februara 2018. napastvovao devojčicu.

– Bila je veoma uplašena i uznemirena. Ispričala nam je da je očuh poslednjih pet godina primorava na seks i to od njene desete godine. Rekla je da je Ljubiša u poslednje tri godine primorava na seks i sa njegovim prijateljem N. M. koji živi u okolini Zaječara da bi platio račune. Kazala je doslovce „Kad on dođe, Ljubiša mu uzme 100 evra i mene ostavi s njim da radi šta hoće“ – kaže izvor.

Policija je nakon hapšenja Ljubiše K. saslušala Ljubišinu nevenčanu suprugu koja je izjavila da nije primetila da njena ćerka trpi seksualno zlostavljanje.

– To je skromno domaćinstvo. Ljubiša je bio kovač i sad popravlja sekire, motike i kose, a njegova žena radi za nadnicu… Vole da popiju i on i ona – kažu meštani ovog sela.

N. M. iz okoline Zaječara je u istrazi priznao da je Ljubiši davao novac da bi ga devojčica oralno zadovoljavala. N.M. se nagodio sa Tužilaštvom i on je pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here