Nemanja Đ.

Nemanja Đ., star svega 28 godina, pronađen je mrtav u krevetu i to samo dan uoči dočeka Nove godine, a lekari ni nakon obdukcije nisu mogli da se izjasne o uzroku smrti ovog mladića. Tek nakon analiza krvi koje bi trebalo da budu gotove za 15-tak dana možda će se znati zbog čega je ovaj mladi čovek preminuo u snu.

Nemanja je došao iz inostranstranstva 29. decembra. Njegova majka živi u inostranstvu a on je bio kod nje i tamo radio. Mladić je otišao je kod tetke u Negotin da prespava. Na žalost, ona ga je ujutru pronašla mrtvog u krevetu.

-Zgradom je tog jutra odjeknuo jeziv vrisak. Dolazio je iz stana broj devet. Ubrzo smo saznali da je naša komšinica jauknula jer je, kada je otišla da probudi sestrića, shvatila da je mladić mrtav – kažu komšije u zgradi.

-Mi smo odmah pozvali hitnu pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt. Znamo da je uređena obdukcija – kažu komšije.

Međutim, obducent nije mogao da se izjasni o uzroku smrti.

Nadomak Negotina, u Prahovu, nalazi se porodična kuća ovog mladića. On je u tom mestu i sahranjen 1. januara ove godine.

Komšije u Prahovu kažu da je bio običan mladi čovek, da se nije isticao niti u jednoj lošoj navici. Neki pričaju kako ga je noko otrovao, neki da mu je podmetnuta neka droga. Nakon završene obdukcione analize verovatno će se znati uzrok smrti.

 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here