NEGOTIN: U TOKU PRVA FAZA ASFALTIRANJA PUTA KA RAJAČKIM PIVNICAMA

0
foto; negotin.rs/istocnevesti

U utorak 21.juna započeti su radovi na asfaltiranju državnog puta II A – 169 Mokranje – Veljkovo u dužini od 4 kilometra koje izvodi PZP Zaječar DOO.

Radove je obišao Jovan Milovanović,predsednik opštine Negotin sa svojim saradnicima koji su članovi Koordinacionog tima za uređenje Rajačkih pivnica.

“Ovi radovi dokaz su da ispunjavamo svoja obećanja i da zajedničko delovanje Koordinacionog tima za uređenje rajačkih pivnica koji predvodi Radivoje Petrikić, lokalna samouprava, država i PZP Zaječar daje rezultate. Svi smo se maksimalno angažovali kako bi se ovih dana asfaltirao ovaj put koji je od izuzetnog značaja za razvoj turizma i opštine Negotin .Svima koji su pomogli da se realizuje ova prva faza zahvaljujem se i najavljujem da će uskoro biti započeta i druga. Predstoji nam i rešavanje pravno imovinskih odnosa na nekim deonicama a vrednost radova u ovoj fazi koja je u toku iznosi oko 100 miliona dinara,” rekao je predsednik Jovan Milovanović prilikom obilaska radova.

Saobraćaj na ovoj deonici biće zatvoren do 25.juna u vremenu od 7 do 18 časova. Alternativni pravci za odvijanje saobraćaja su preko sela Tamnič i Brusnik.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here