Ilustracija, foto:danas.rs

N.L.(34) iz okoline Negotina osuđen je na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog krivičnog dela nasilje u porodici jer je ugrožavao život svojih roditelja I babe sa kojima živi u domaćinstvu.

On se posvađao majkom,  pa da bi pokazao svoju ‘’silinu’’, pred njom je čekićem razbio dva šporeta. Dok je lomio šporete vikao je majci kako će je ubiti.

N.L. je maltretirao i svog oca. Posvađavši se sanjim, on je revoltirano dohvatio nož i njime više puta ubadao televizor, dok je preplašeni otac sve posmatrao i ćutao jer se plašio da sin i njega ne napadne.

O nasilničkom ponašanj ovog čoveka policija je obaveštena tek kada je pretukao svoju babu(74).

N.L. se posvađao sa babom i počeo da je udara pesnicama po glavi i licu To mu nije bilo dovoljno, pa je staricu uhvatio za kosu i vukao je, pri tom je šutirajući gde god je stigao. Nakon toga je spazio tabure, podigao ga i dva puta njime udario babu u glavu i grudi.

Svo vreme dok  je tukao baku vikao je na nju da će je ‘’ubiti i odseći joj glavu’’. Želeći da zaustavi sina, umešala se njegova majka, ali on  nije prestao da tuče babu uz povike ‘’e baš ću da je ubijem’’.

Od silnih udaraca, baka je zadobila posekotine, podlive po nogama gde ju je unuk šutirao, modrice po licu i podlakticama kako se branila, natekli su joj očni kapci pa je jedva gledala, a ubivotine je imala po celom telu.

Sud je N.L. izrekao i obaveznu meru lečenja alkoholičara na slobodi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here